Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/atelierc/public_html/solutiidecontabilitate.ro/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Contabilitate | Solutii de Contabilitate
l

Contabilitate

Vă stăm la dispoziție cu un pachet complet de servicii de contabilitate, care sa acopere toate nevoile afacerii dumneavoastră.

Resurse umane

Oferim servicii pentru managementul resurselor umane – administrare personal și salarizare.

Consultanță fiscală

Vă oferim permanent informațiile necesare în probleme care țin de fiscalitate și găsim soluții pentru diminuarea impozitelor.

Audit financiar

Concluziile auditorilor noștri vor conduce la un mod mai eficient de a folosi informația contabilă și vor arăta performanțele sistemelor de informare, organizare și control intern.

Despre noi

Ne-am înființat în anul 2011 și suntem membri activi ai Corpului Experțior Contabili și Contabililor autorizați din Romania.
ceccar-solutiidecontabilitate
Oferim servicii de contabilitate, servicii HR, consultanță privind impozite și taxe, audit financiar, precum și alte servicii financiar-contabile personalizate în funcție de solicitările clienților.

  • Contabilitate 100%
  • Audit financiar 60%
  • Servicii HR 70%
  • Consultanță fiscală 90%

Echipa noastră

Oana Pastrama

Oana Pastrama

Expert contabil / Auditor / Inspector resurse umane

Oana, este iniţiatorul acestui proiect care are drept obiectiv principal acela a deveni un aliat în colaborarea dintre contribuabili şi instituţiile statului, prin păstrarea unei comunicări strânse între cele două părţi în scopul rezolvării celor mai spinoase probleme practice cu care se confruntă, în general, companiile.

Este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are o experienţă în domeniul financiar-contabil de peste 14 ani. Este expert contabil membru CECCAR, auditor, inspector resurse umane, profesor definitiv disciplina contabilitate, autor a numeroase articole de specialitate şi autor/coautor al unor cărţi de profil, urmând ca anul acesta să devină doctor în contabilitate.

Preocuparea principală a Oanei este accea de a asigura sprijin clienţilor, relaţia cu aceştia caracterizându-se prin profesionalism, etică profesională, seriozitate şi responsabilitate.

Oana Casandra

Oana Casandra

Traducător

Având o experienţă profesională de peste 10 ani, Oana coordonează departamentul de traduceri, care oferă soluţii lingvistice integrate şi inovative clienţilor noştri.

Oana asistă clienţi internaţionali şi locali, lucrând cu companii de top ce activează în România şi pe plan European, în numeroase proiecte de traduceri în diverse industrii şi arii de specializare,  coordonând echipe de traducători certificaţi/nativi în peste 30 de limbi străine.

Echipa Oanei oferă servicii de traducere şi interpretariat în toate limbile de circulaţie internaţională, inclusiv dar fără a se limita la engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă, chineză, turcă, japoneză, ebraică, etc.

Denisa Galtescu

Denisa Galtescu

Consilier juridic

Galtescu Denisa, consilier juridic definitiv, specializat în drept comercial şi proprietate industrială, oferă consultanţă juridică societăţilor comerciale şi organizaţiilor nonguvernamentale ce urmează să parcurgă diferite modificări, precum şi celor ce urmează să se înfiinţeze.

Gama de servicii pe care Denisa le gestionează este completată de implicarea în gestionarea anumitor situaţii din spectrul dreptului comercial şi oferirea de consultanţă in domeniul Proprietăţii Industriale şi Intelectuale prin înregistrări şi reprezentări la O.S.I.M şi O.R.D.A, precum şi diferite operaţiuni la Registrul Comerţului, Judecătorii, Administraţii Financiare, Oficiul Român pentru Imigrări, Primării etc, precum şi  găzduiri ale sediilor sociale ale societăţilor comerciale/organizaţii nonguvernamentale.

Principiile după care se ghidează în acivitatea desfăşurată sunt redate de exigenţa, colaborarea transparentă, seriozitatea, punctualitatea şi profesionalismul care contribuie la succesul în activitatea ce urmează a fi prestată clienţilor noştri.

Viziune și misiune

Ne propunem ca societatea noastră de contabilitate să fie văzută ca un partener de încredere. Dorim ca numele firmei noastre să impună respect și admirație în rândul clienților noștri.
Viziunea noastră se bazează pe următoarele valori: calitate, promptitudine, corectitudine și profesionalism. Credem cu tărie în ele întrucât reprezintă baza creșterii noastre și definesc firma de contabilitate.

Dorim să contribuim la creșterea succesului și a performanței afacerilor clienților noștri prin: siguranța lucrului bine făcut, economie de bani, economie de timp, precum și posibilitatea de a profita la maxim de oportunitățile care apar.

Dacă dorești să beneficiezi de serviciile noastre

Contact

BUSINESS&ACCOUNTING SOLUTIONS CUI 28624071
Str. Mitr. Andrei Șaguna, nr. 96
București, Sector 1

Punct de lucru:
Str. Constantin Brâncoveanu, nr. 29
Târgoviște, jud. Dâmbovița